• اعضاء جمعیت
  • مجله

برگزاری سمپوزیوم پیشگیری از خودکشی و رسانه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۸/۸ |
روز چهارشنبه مورخ یکم آبان ماه سمپوزیوم "پیشگیری از خودکشی و رسانه" به همت جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی ایران در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد. در این سمپوزیوم که با محوریت جنبه های فرهنگی و اجتماعی خودکشی و نقش رسانه ها در پیشگیری از خودکشی برگزار شد، متخصصانی از حوزه های بهداشت روان و رسانه حضور داشتند. دکتر محسن رضائیان، رئیس جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی، دکتر مرجان فتحی نائب رئیس، دکتر سید کاظم ملکوتی عضو هیئت مدیره و هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر بهروز قنبری و دکتر فریده خدابنده عضو هیئت مدیره و دبیر علمی سمپوزیوم سخنرانی داشتند. همچنین دکتر مریم عباسی نژاد مدیر برنامه پیشگیری از خودکشی دفتر سلامت روان وزارت بهداشت، دکتر کوروش سایه میری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، دکتر فرناز اعتصام عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر مینو خانی دکترای هنر و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر مهدی میر محمد صادقی مدیر کل دفتر پیشگیری از آسیب های اجتماعی سازمان بهزیستی کشور از سخنرانان مهمان این سمپوزیوم بودند. در انتهای برنامه پنلی متشکل از متخصصان و مسئولان حوزه بهداشت روان، پیشگیری از خودکشی و رسانه برگزار گردید و در آن شرکت کنندگان سوالات خود را در رابطه با نقش رسانه در پیشگیری از خودکشی مطرح کرده و اعضا پنل ضمن بحث پیرامون موارد مطرح شده، تلاش نمودند تا پاسخ های مناسب را به این سوالات ارائه نمایند.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 578 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر