مصاحبه با جناب آقای دکتر شالبافان، دبیر اجرایی دومین همایش ملی پیشگیری از خودکشی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۲۲ |
دکتر محمدرضا شالبافان دبیر اجرایی دومین همایش ملی پیشگیری از خودکشی، در حاشیه اختتامیه این همایش، طی مصاحبه‌ای با خبرنگار جمعیت علمی پیشگیری از خود کشی ایران عنوان کرد: دومین همایش ملی پیشگیری از خودکشی ایران در تاریخ ۱۸ و ۱۹ شهریور ماه ۱۳۹۷ در سالن همایش رازی به همت جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی و دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
وی افزود: با حضور بیش از ۳۰۰ شرکت‌کننده و ۵۰ سخنران که در مباحث مختلف علمی به مباحثه پرداختند؛  پنل‌های متعددی در سه سالن موازی برگزار شد. همچنین در این همایش چهار کارگاه برای آموزش به درمانگران و افرادی که با پدیده خودکشی تعامل بیشتری دارند توسط اساتید دانشگاه تشکیل گردید.
دکتر شالبافان در ادامه توضیح داد: همچنین یک برنامه ویژه به همت دانشجویان رشته پزشکی در شب اول این همایش شکل گرفت. این برنامه که پخش، نقد و بررسی فیلم سینمای انفکاک (Detachment) بود بسیار پرشور و متفاوت از همایش‌های روتین علمی و تخضضی جاری در کشور برگزار گشت.
دبیر علمی همایش با تاکید بر همکاری بین بخشی و سازمانی در امر پیشگیری از خودکشی ادامه داد: نکته پررنگ این همایش همکاری بین بخشی چند نهاد مهم کشوری از جمله وزارت بهداشت، سازمان پزشکی قانونی، انجمن علمی روانپزشکی، سازمان تامین اجتماعی و...بود که از این بابت کمال تشکر را از یک یک نمایندگان و یاری دهندگان این نهادها و سازمان ها داریم.
وی افزود: نکته مهم دیگر این همایش مشارکت پررنگ دانشجویان پزشکی و دیگر رشته‌های مربوطه در این همایش است که کمال تشکر و قدردانی را از این دانشجویان فعال داریم.
 همچنین تشکر ویژه دارم از سرکار خانوم مهندس ریحانه کاظمی، سرکار خانم سودابه طاهری، سرکار خانم معصومه یاراحمدی، سرکار خانم خلفی، سرکار خانم قائم مقامی، جناب آقای دکتر قنبری ریاست همایش، جناب آقای دکتر ملکوتی دبیر علمی همایش، سرکار خانم دکتر فتحی دبیر جمعیت  و تمام کسانی که همچون این عزیزان با دلسوزی‌ها و زحمات خود موجبات برگزاری این همایش را فراهم کردند.در این همایش یک گروه موسیقی نیز در چند مقطع به اجرای قطعاتی پرداختند که مورد توجه حاضرین و شرکت‌کنندگان قرار گرفت.

دفعات مشاهده: 86 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر